Samen

De combinatie van zelfstandigheid en samenwerking ligt mij goed. Dit omdat ik graag zelfstandig werk en functioneer, maar de steun en feedback van een team als erg prettig en waardevol ervaar. Tevens vind ik dit nodig om een objectieve kijk te houden.

Ik bereik dit samen met…

Saskia Bons, MBO trainster en Assessor, Saskia is een praktische open en eerlijke en toegankelijke persoon. Ze heeft veel ervaring in het MBO onderwijs bij verschillende opleidingscentra en in sociale werkvoorzieningen. Ik werk erg graag met haar samen en heb om die reden samen met haar het project Werk Kans! opgezet.

Jose _MG_8718 uitsnede 2Fikenscher is eigenaar van Ontwikkelpartner, een eigentijds trainings- en adviesbureau. Ontwikkelpartner participeert in samenwerkingsverbanden vanuit de ervaring dat je samen altijd meer kunt bereiken en de kwaliteit van dienstverlening groeit. Woorden die haar kenmerken zijn verbinden, betrokken en pragmatisch. Alles wat Jose doet, doet zij met volle inzet. En altijd met een duidelijke visie om te verbinden en kwaliteit te leveren. Door haar analytische vermogen en gevoel voor cultuur en politiek in organisatie is zij in staat op alle niveaus te schakelen en kan zij anderen meenemen en enthousiasmeren.

IMG_1819-aangepast